dam-slider

SVO subsidie

Werkt u in de industriële sector en met gevaarlijke stoffen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor de Subsidieregeling Versterking Omgevingsveiligheid industriële activiteiten (SVO).

De SVO steunt bovenwettelijke initiatieven voor omgevingsveiligheid door samenwerkingsverbanden en brancheorganisaties. De initiatieven moeten bijdragen aan de blijvende versterking van de omgevingsveiligheid in Nederland. Het gaat hier om industriële activiteiten van bedrijven die werken met gevaarlijke stoffen of risicovolle processen.

De regeling is o.a. bedoeld voor kleine en middelgrote industriële ondernemingen die extern advies willen voor de versterking van de interne veiligheidscultuur of de interne borging van de veiligheid binnen hun bedrijf. Hierbij kan bijvoorbeeld worden gedacht aan de ontwikkeling en toepassing van kennis over het gebruik van minder gevaarlijke of ongevaarlijke stoffen en van minder risicovolle of niet-risicovolle processen. Eén van de voorwaarden hierbij is dat het advies is onderbouwd en wordt uitgebracht door een externe consultant.

Tot en met 1 oktober 2021 kan de aanvraag worden ingediend. Het project moet binnen 2 jaar zijn gerealiseerd. Nadere informatie is hier te vinden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met het team van Dion Arbo & Milieu, zij helpen u graag verder! Bel voor direct contact 0523-208199.